Rozlučkou mladší žáci zakončili sezónu

Poslední tečkou za "nemocnou" sezónou 2019/2020 byl rozlučkový zápas mladších žáků proti rodičům, který byl posledním vystoupením chlapců ročníku 2007 před předstupem do vyšší kategorie.

V příjemném slunečném počasí se na venkovním házenkářském hřišti na stadionu sešli rodiče mladších žáků, kteří ovšem vyjímečně dorazili ve sportovním oblečení, aby se také "postavili na plac".  Kluci se na ně těšili. Exhibiční záps kluků proti rodičům byl veden s patřičným sportovním nadhledem a v přátelském duchu. Po vyrovnaném průběhu bylo skóre dodatečně upraveno na remízu :-) a všichni mohli společně uhasit žízeň limonádou.

Následoval ceremoniál předávání medailí, které si kluci za poctivou práci v nedokončené  sezóně zasloužili. Aspoň této části účastnil kapitán týmu Lukáš Dolasinski, který jinak musel se zlomenou rukou zůstat stranou.

Trenéři se rozloučili s chlapci ročníku 2007, který odchází do vyšší kategorie, a s trenérem Petrem Ondráškem, který po šesti letech u chlapců přesunuje k dívčím složkám oddílu, kde bude působit v nové sezóně. 

Mladší žáci budou nadále trénovat nadále úterý a čtvrtek od 16.30 hod, ale už s nově příchozími kluky ročníku 2009. Hlavním trenérem mladíšch žáků bude nadále Ladislav Dvořák, vedoucím družstva Vít Rainer a napojení týmu na minižáky bude mít na starost Martin Kunc.

-pond-